Skrevet af Rasmus Lehmann Hylleberg - Foto: PR/Kromann Reumert


Ved Virksomhedsjuristprisen torsdag blev Lene Ramm, Group Vice President hos Haldor Topsøe, udnævnt til Årets Virksomhedjurist af Danske Virksomhedsjurister og Kromann Reumert.

I begrundelsen lagde formand for Danske Virksomhedsjurister Peter Istrup særlig vægt på Lene Ramms evner som generalist og projektleder.

“Lene Ramm har gennem en årrække formået både at være en dygtig og værdiskabende generalist og samtidig opbygge en klar faglig profil. Hun kan med succes drive betydelige projekter, og så fremstår hun frem for alt som en dygtig og vellidt leder,” fortæller Peter Istrup.

Også hos partner hos Kromann Reumert, Morten Kofmann, var der ros til Lene Ramm.

"Virksomhedsjuristerne har en helt særlig position. Kombinationen af en høj faglighed og en dyb viden om virksomhederne og deres medarbejdere, produkter, markeder osv. gør dem i stand til som en styrmand at navigere på sikker kurs. De skaber stor værdi for deres virksomheder, og for os er de et afgørende bindeled til virksomheden. Ved i år at tildele Lene Ramm prisen som årets virksomhedsjurist har priskomiteen anerkendt en helt særlig indsats for at føre en både traditionel og moderne virksomhed sikkert videre i sin rivende udvikling," fortæller Morten Kofmann.

 

Donerer 75.000 kr. til Human Practice Foundation

Lene Ramm var selvfølgelig stolt over at modtage prisen, men sendte også en tak til hendes kollegaer.

"Jeg er utrolig stolt og taknemmelig for, at vi – for det er et 'team effort' – har vundet prisen. Mine dygtige kollegaer har et stort engagement, giver den altid en ekstra skalle og hjælper hinanden. Og så er vi heldige at arbejde i en virksomhed, hvor der er brug for advokater som os, og hvor vi ikke bare leverer de juridiske råd, men rent faktisk også bliver lyttet til på strategiske og kommercielle spørgsmål. Det er en stor anerkendelse af vores funktion og evner," fortæller Lene Ramm.

Med titlen som årets virksomhedsjurist følger en check på 75.000 kroner, som Lene Ramm donerer til Human Practice Foundation, der gennem uddannelse sikrer børn og unge muligheden for en værdig fremtid.

"I Haldor Topsøe har vi altid arbejdet med gadebørn og børn, der på anden måde er udsatte. Derfor var det oplagt for os at donere pengene til Human Practice Foundation, der hjælper udsatte børn i Kenya og Nepal. Human Practice Foundation er en forholdsvis lille organisation med dansk afsæt, hvor donationen virkelig kan gøre en forskel," fortæller Lene Ramm.

Årets Virksomhedsjurist er et initiativ taget af Danske Virksomhedsjurister og Kromann Reumert for at synliggøre virksomhedsjuristernes værdi for dansk erhvervsliv. Prisen blev uddelt første gang i forbindelse med Danske Virksomhedsjuristers generalforsamling i 2014.

Del

Årets virksomhedsjurist kommer fra Haldor Topsøe


Hold dig opdateret

Tilmeld dig K-News nyhedsmail og få information om nye podcasts, portrætter, videoer og meget mere.

Nyhedsmail. Ja tak

Seneste nyheder