10. juni 2020 -

Anklagemyndigheden er de jurastuderendes foretrukne arbejdsplads


Anklagemyndigheden vipper de store advokathuse af pinden i Universums årlige Employer Branding Survey. Bech-Bruun og Kromann Reumert indtager henholdsvis 2. og 3. pladsen.


Sidste år var Kromann Reumert de jurastuderendes foretrukne arbejdsplads. I år er de sendt ned på tredjepladsen, og Anklagemyndigheden er i år nummer 1 over mest eftertragtede arbejdspladser.

Det viser Universums årlige Employer Branding Survey blandt landets studerende.

12.078 studerende fordelt på uddannelser inden for jura, it, naturvidenskab og business har svaret på dette års undersøgelse.

 

Bløde værdier og store sager

Ifølge Universums datasæt peger udviklingen på, at Anklagemyndigheden associeres med mere bløde værdier som respekt for medarbejdere og et rart og venskabeligt arbejdsmiljø, mens også store retssager som Britta Nielsen-sagen har været med til at skabe awareness om Anklagemyndighedens arbejde.

Universums rapport, der har samlet data ind fra 1. januar 2020-14. april 2020, viser desuden, at hvor det før 11. marts og coronalukningen var hårde værdier som løn og tydelige karrieretrin som var højest på de studerendes præferencestige, så har det på den anden side af coronalukningen af Danmark været bløde værdier som CSR og inspirerende lederskab, som har været i højsædet hos de studerende.

Rapporten viser desuden, at 'The Big Four' (EY, Deloitte, KPMG og PWC) tager gevaldige hop op af top 40-listen. Årsagen skal findes i øget aktivitet hos konsulenthusene og en fokuseret indsats rettet mod de jurastuderende.

Del

Anklagemyndigheden er de jurastuderendes foretrukne arbejdsplads


Hold dig opdateret

Tilmeld dig K-News nyhedsmail og få information om nye podcasts, portrætter, videoer og meget mere.

Nyhedsmail. Ja tak

Seneste nyheder