Tekst: Rasmus Lehmann Hylleberg03. august 2020 - Legaltech

Contractbook og Københavns Universitet lancerer Legal Tech Academy


Med det nye akademi ønsker legaltech-firmaet at sætte digitale kompetencer på dagsordenen hos landets jurastuderende for at imødekomme den digitale fremtid.


Contractbook, Københavns Universitet og Think Legal Tech er gået sammen om at lancere et Legal Tech Academy henvendt til unge og fremtidige jurister. Trioen inviterer nogle af verdens førende eksperter og tankeledere i legal tech og innovation til at diskutere fremtidens juridiske branche. Målet er at uddanne de unge jurister og give dem nogle redskaber til at forberede sig på en mere digital fremtid.

Det skriver Contractbook i en pressemeddelelse.

”Nye teknologier, øget forbrugermagt og skærpet global konkurrence sætter krav til, at branchen fornyer sig. Fremtidens jurister skal levere mere for mindre og så skal de arbejde langt mere digitalt, end de gør i dag. Det skaber en væsentlig udfordring for fremtidens jurister, for det marked de uddanner sig til i dag, vil ikke være der i morgen. Vi lancerer Legal Tech Academy for at hjælpe unge jurister med at få de rette kvalifikationer og blive klædt ordenligt på til den digitale transformation,” fortæller Niels Martin Brøchner, der er administrerende direktør i Contractbook.

Foreløbigt indledes samarbejdet med to digitale seminarer, der foregår henholdsvis den 26. august og den 9. september. Men målet er, at Legal Tech Academy skal blive et tilbagevendende fænomen.

Det første arrangement går i dybden med, hvilke kvalifikationer unge og fremtidige advokater får brug for, hvis de skal klare sig i fremtiden, og hvad de selv kan gøre for at forberede sig på en mere digital branche. Det andet arrangement kigger nærmere på den digitale transformation af det juridiske marked, og hvordan nye teknologier kommer til at forandre karakteren af juridiske services.

”Vi kommer til at invitere folk fra akademia, advokatbranchen og tech-industrien til en fælles diskussion om, hvad fremtidens jurister skal kunne. Det er ikke længere nok bare at kunne sine paragraffer. Man skal også have en grundlæggende forretningsforståelse og langt flere teknologiske kundskaber. Det har vi som universitet også et ansvar for at forberede de studerende på,” fortæller Alexandra Andhov, der er adjunkt på Københavns Universitets juridiske fakultet. Hun er specialist i selskabsret og teknologi og har arbejdet med start-ups og legal tech siden 2016.

Selvom arrangementerne primært er henvendt til unge jurister og jurastuderende, er de dog gratis og åbne for alle.

Del

Contractbook og Københavns Universitet lancerer Legal Tech Academy


Hold dig opdateret

Tilmeld dig K-News nyhedsmail og få information om nye podcasts, portrætter, videoer og meget mere.

Nyhedsmail. Ja tak

Seneste nyheder