Skrevet af Rasmus Hylleberg


2017 har været et utrolig spændende år for K-News - udover at have betrådt mediescenen for første gang i september, så har vi været i kontakt med et utal af spændende profiler fra branchen, hvor vi har fået lov at komme helt tæt på advokaternes arbejde, deres holdning til branchens muligheder og udfordringer og et indblik i de mange spændende udviklingstendenser, som præger branchen.

Vi har herunder samlet en liste over de mest læste artikler fra 2017. Vi glæder os til et mindst lige så spændende 2018.

 

5. Kan en retssag overhovedet betale sig? - ny platform kan give svaret

I november besøgte K-News Theis Rasmussen, som med sit lille legaltech-firma Ante Law arbejder på en digital platform, der med tiden vil kunne forudsige, hvorvidt en retssag kan betale sig eller ej.

Du kan læse artiklen HER

 

4. Ud af elfenbenstårnet og ned på gulvet til dem det hele handler om – klienterne

Synch er navnet på et nyt svenskbaseret advokatfirma, der slog dørene op i Danmark i august 2017. Firmaet har afskaffet partnertitler og har skabt en helt ny forretningsmodel for deres juridiske virke.

Du kan læse hele artiklen HER

 

3. Fleksibilitet og frihed skal holde på de unge advokater

Efteråret 2017 var præget af et øget fokus på unge advokaters krav til et mere fleksibelt arbejdsmiljø hos landets advokathuse. K-News tog diskussionen med Danske Advokater og HR-chefer fra nogle af landets store aktører. 

Du kan læse hele artiklen HER

 

2. Unge advokater til kamp mod konkurrencementalitet og 24/7-kultur

Som opfølgning på artiklen om unge advokaters krav til mere fleksible arbejdsvilkår besøgte K-News Horten, hvor HR-chef Dorte Plank-Nielsen og to advokater gav et indblik i, hvordan man hos Horten har skabt individuelle rammer for den enkelte medarbejder.

 

Du kan læse hele artiklen HER

 

1. Moustafa er Danmarks yngste advokat

 Moustafa Mahmoud Moustafa blev i oktober Danmarks yngste advokat, da han fik sin beskikkelse i en alder af bare 26 år. En imponerende bedrift, som vi på K-News selvfølgelig tog op, hvor vi besøgte Moustafa til en snak om ambitioner og rollemodeller hos Gorrissen Federspiel i Axel Towers.

Du kan læse hele artiklen HER

Del

De mest populære artikler på K-News i 2017


Hold dig opdateret

Tilmeld dig K-News nyhedsmail og få information om nye podcasts, portrætter, videoer og meget mere.

Nyhedsmail. Ja tak