Skrevet af Mathilde Skov Jensen - Foto: Sarah Cathrine Slott


2019 er begyndt med gode takter for DLA Piper Danmark. I forgårs blev Mergermarket Legal Advisor League Table for 2018 nemlig offentliggjort, og her kunne det store advokathus bryste sig af en førsteplads på det danske marked for flest virksomhedsoverdragelser målt på transaktioner.

Head of Corporate M&A hos DLA Piper Danmark, Jens Krogh Petersen, forklarer i en pressemeddelelse placeringen med blandt andet DLA’s globale fodtrin i M&A-verdenen:

”Vi er stolte af igen i år at få en flot placering hos Mergermarket – både med førstepladsen på antal sager (63) og målt på værdi, hvor vi ligger nr. 5 – og vi har i hele 2018 haft et flot ’deal flow’, hvor vi har set mange spændende transaktioner gennemført, for at slutte året med vores repræsentation af japanske NEC Corporation ved købet af KMD Holding A/S (KMD), hvor mere end 8 DLA Piper-kontorer fra næsten hele verden var involveret og arbejdede tæt sammen. Det viser, hvad det betyder at være en del af et stærkt globalt advokatfirma.”

Stærkt efter DLA Piper følger Bech-Bruun, som indtager en andenplads med 62 transaktioner efterfulgt af Accura med 59 på tredjepladsen.

Også på europæisk niveau stryger DLA Piper til tops. Her forsvarer de i 2018 med 411 M&A-transaktioner nemlig deres placering som nummer 1 fra 2017.

Del

DLA Piper Danmark er nummer 1 på virksomhedsoverdragelser i 2018


Hold dig opdateret

Tilmeld dig K-News nyhedsmail og få information om nye podcasts, portrætter, videoer og meget mere.

Nyhedsmail. Ja tak