Skrevet af Rasmus Hylleberg


20 internationale konsulenthuse er netop blev udpeget af IAOP som World's Best Advisors og Global Outsourcing 100, og her er der særlig hæder til Gorrissen Federspiel, der som eneste skandinaviske firma er at finde på listen, der bl.a. tæller Boston Consulting Group, Deloitte og EY. Den globale organisation IAOP bedømmer hvert år, hvilke firmaer, der udmærker sig i fem kategorier.

”Global Outsourcing 100 og World’s Best Advisors ranglisterne anfører de bedste af de bedste i outsourcing-branchen”, udtaler IAOPs direktør, Debi Hamill.

Gorrissen Federspiels specialegruppe inden for Digital Business ønsker at fastholde positionen som markedsledende inden for outsourcing af forretningsprocesser og it og har blandt andet udviklet et contract management rammeværk – Omnicent – der styrker virksomheders evne til at udnytte fordelene ved outsourcing.

”Vi er glade for at kunne yde den bedste rådgivning til vores nationale og internationale klienter. Vi vil fortsætte udviklingen med at fintune vores contract management-metodik, der rækker langt udover de traditionelle rammer for rendyrket juridisk rådgivning. Det er afgørende for at få succes med langvarige og komplekse sourcing-aftaler,” siger Ole Horsfeldt, der er partner i Gorrissen Federspiel og leder af firmaets specialistteam inden for Digital Business.

Del

Gorrissen Federspiel udnævnt til en af verdens bedste outsourcing-rådgivere


Hold dig opdateret

Tilmeld dig K-News nyhedsmail og få information om nye podcasts, portrætter, videoer og meget mere.

Nyhedsmail. Ja tak