Skrevet af Rasmus Hylleberg - Foto: Rasmus Hylleberg/K-News


Lige før sommerferien kunne Horten meddele, at de som led i firmaets væksstrategi satser benhårdt på at positionere sig i Aarhus med 70 nye medarbejder og fem nye partnere. Og nu har de fundet stedet, der skal skabe de fornødne rammer om den nye satsning.

Horten har indgået lejekontrakt med NCC om 1. og 2. etage på Frederiks Plads 36 – en nyopført kontorejendom med placering i Aarhus' absolutte centrum tæt på banegården og med gode parkeringsmuligheder. Lejemålet lever op til den samme høje standard, som Hortens kontor i Hellerup, København er bygget efter.

De nye lokaler er fordelt på ca. 2500 m2 og to etager. Den 1. januar 2019 flytter de nuværende 40 medarbejdere i Aarhus ind i det markante byggeri.

"Aarhus-kontoret skal være med til at understøtte Hortens ambitioner om vækst og om at yde en endnu bedre service over for vores kunder i Jylland. Og vi har håndfaste planer om at vækste yderligere i den nærmeste fremtid. Med de nye lokaler får vi høj synlighed i byen, en central beliggenhed og rigtig gode rammer både for vores medarbejdere og for vores gæster – med plads til at vokse og dermed opfylde vores vækstambition", siger managing partner Finn Schwarz.

I juli 2018 åbnede Horten kontor i Aarhus som et led i en vækststrategi og har siden da holdt til i midlertidige lokaler ved Åboulevarden. Horten har i dag 320 medarbejdere - 250 på kontoret i København, 40 i Aarhus og knap 30 i Holstebro.

Del

Horten rykker ind i nye kontorer i Aarhus C


Hold dig opdateret

Tilmeld dig K-News nyhedsmail og få information om nye podcasts, portrætter, videoer og meget mere.

Nyhedsmail. Ja tak

Seneste nyheder