Karnov bruger Blubrry i forbindelse med vores K-News podcast. Du kan læse om Blubrry’s persondata politik her. Vil du vide mere om hvordan Karnov behandler dine persondata, kan du finde Karnovs egen persondatapolitik her.


Skrevet af Redaktionen - Foto: Shutterstock


Alle taler om det. Mange vil gerne være en del af det. Og vi her på K-News har behandlet det mange gange. Legaltech er allestedsnærværende i store dele af advokatbranchen, og toppen af de store advokathuse står i kø for at være længst fremme med de digitale produkter og services.

Men nede på gulvet arbejder iværksættere og unge jurister i denne helt nye forretningsverden, som den digitale forandring har bragt med sig. Legaltech-virksomhederne bliver til stadighed flere, og bl.a. inspiration fra techgiganternes forretningsmodeller, persondataforordningen og markeder i forandring har sat skub i de spirrende iværksættermiljøer. I dag tager vi derfor snakken med to af de iværksættere, der arbejder målrettet på at forandre advokatbranchen udefra og vise vejen for nye systemer og arbejdsgange.

Medvirkende: Oscar Almstrup, stifter og medejer af LegalHero, og Niels Martin Brøchner, administrerende direktør hos Contractbook.

Del

'Magtens Tredeling' ep. 4.6: Legaltech set fra legaltech-firmaernes side


Hold dig opdateret

Tilmeld dig K-News nyhedsmail og få information om nye podcasts, portrætter, videoer og meget mere.

Nyhedsmail. Ja tak

Seneste nyheder