Podcast fra Karnovs K-NEWS hostes hos eksterne lydtjenester. Du kan læse om Blubrry’s persondata politik her og om Spreakers her. Vil du vide mere om hvordan Karnov behandler dine persondata, kan du finde Karnovs egen persondatapolitik her.


Skrevet af Redaktionen - Foto: Shutterstock


Alle taler om det. Mange vil gerne være en del af det. Og vi her på K-News har behandlet det mange gange. Legaltech er allestedsnærværende i store dele af advokatbranchen, og toppen af de store advokathuse står i kø for at være længst fremme med de digitale produkter og services.

Men nede på gulvet arbejder iværksættere og unge jurister i denne helt nye forretningsverden, som den digitale forandring har bragt med sig. Legaltech-virksomhederne bliver til stadighed flere, og bl.a. inspiration fra techgiganternes forretningsmodeller, persondataforordningen og markeder i forandring har sat skub i de spirrende iværksættermiljøer. I dag tager vi derfor snakken med to af de iværksættere, der arbejder målrettet på at forandre advokatbranchen udefra og vise vejen for nye systemer og arbejdsgange.

Medvirkende: Oscar Almstrup, stifter og medejer af LegalHero, og Niels Martin Brøchner, administrerende direktør hos Contractbook.

Del denne artikel

Skal vi holde dig opdateret?

Få besked om nye artikler og podcast direkte i din mailboks ved at tilmelde dig herunder.

Vi indsamler ikke data om dig – og journalistikken, vi leverer, er gratis.

Nyhedsmail. Ja tak