Skrevet af Redaktionen


Blockchain, smart contracts og bitcoin er ikke blot betegnelser på nogle af de mest spændende digitale trends i erhvervslivet – det er også blevet områder, der fylder mere og mere hos landets advokater. Nye afdelinger inden for digital transformation, fintech og legaltech vælter frem hos både iværksættere og hos de etablerede advokathuse for at være længst fremme og møde kundernes behov inden for digital omstilling.

Et af de mest afgørende fænomener i fremtidens digitale univers er blockchain – et system, der kort sagt har potentiale til at lave automatiske kontrakter og aftaler, samt sikre transaktioner mellem aktører. Men hvad er det egentlig for noget det her blockchain? Hvad kan virksomheder og advokater bruge det til? Er teknologien brugbar i dag eller blot trendy luftkasteller? Og hvad betyder disse systemer for advokatens rolle som juridisk mellemmand?

Vi tager diskussionen i denne uges udsendelse, og med i studiet er CFO hos Coinify Peter Nordgaard og senioradvokat og leder af Kammeradvokatens fintech-team Tanja Lind Melskens.

Del denne fra K-NEWS

Skal vi holde dig opdateret?

Få besked om nye artikler og podcast direkte i din mailboks ved at tilmelde dig herunder.

Vi indsamler ikke data om dig – og journalistikken, vi leverer, er gratis.

Nyhedsmail. Ja tak