Karnov bruger Blubrry i forbindelse med vores K-News podcast. Du kan læse om Blubrry’s persondata politik her. Vil du vide mere om hvordan Karnov behandler dine persondata, kan du finde Karnovs egen persondatapolitik her.


Skrevet af Redaktionen


Måske har du allerede glemt det, men tilbage i 2014 var danskerne til folkeafstemning om en ny fælles europæisk patentreform og med den en ny patentdomstol. Resultatet blev et ja, og december i år skulle have været måneden, hvor denne patentreforml skulle have trådt i kraft.

Den nye patentreform skulle kort sagt gøre det lettere for europæiske virksomheder at søge patenter på tværs af landegrænserne, og i stedet for at bruge ressourcer på at søge patent i flere forskellige lande og sætte sig ind i lovgivning flere steder, så vil man med den nye patentreform blot skulle søge et sted under ét samlet regelsæt. Men hvorfor den ikke blevet til noget endnu? Hvad er der sket siden Danmark stemte ja i 2014? Er den kommende patentdomstol overhovedet så vigtig, som den blev fremlagt? Og hvad kan man egentlig tage patent på?

Med i studiet til årets sidste udsendelse er partner og advokat med speciale i patenter og brugsmodeller fra Bech-Bruun Klaus Ewald Madsen og advokat og partner med speciale i IP fra Kromann Reumert Nicolaj Bording.

Del

'Magtens Tredeling' vol. 1.16 - hvad kan man egentlig tage patent på?


Hold dig opdateret

Tilmeld dig K-News nyhedsmail og få information om nye podcasts, portrætter, videoer og meget mere.

Nyhedsmail. Ja tak