Karnov bruger Blubrry i forbindelse med vores K-News podcast. Du kan læse om Blubrry’s persondata politik her. Vil du vide mere om hvordan Karnov behandler dine persondata, kan du finde Karnovs egen persondatapolitik her.


Skrevet af Redaktionen


En skilsmisse er under opsejling. I skrivende stund er der 554 dage til, at Storbritannien smækker med døren og siger farvel til et på det tidspunkt 46 år langt ægteskab med den europæiske union. Men da parterne ikke har udarbejdet en decideret ægteskabspagt på forhånd, så er forhandlingerne om boet i fuld gang.

For hvad skal det koste? Og hvem skal have hvad? Ifølge det britiske underhus står briterne over for at skulle omskrive hele 19.000 love, som før har været reguleret og administreret af EU. Men hvad er det for et embedsapparat, der i øjeblikket er i gang i UK? Hvordan skriver man så mange love om på 1,5 år? Hvilke juridiske konsekvenser har det for de virksomheder og mennesker, der har deres daglige gang i Storbritannien? Og hvor ender vi?

Med i studiet er partner og Head of London Office hos Kromann Reumert, Søren Skibsted, og jurist i tænketanken Europa, Nadja Schou Lauridsen.

Del

'Magtens Tredeling' vol. 1.4 - Brexit: Et juridisk kaos


Hold dig opdateret

Tilmeld dig K-News nyhedsmail og få information om nye podcasts, portrætter, videoer og meget mere.

Nyhedsmail. Ja tak