Skrevet af Rasmus Lehmann Hylleberg - Foto: Shutterstock


Et gensidigt ønske om vækst samt god kemi resulterer i, at den fynske advokatvirksomhed Bonnesen Advokater bliver en del af den københavnske advokatvirksomhed Mazanti-Andersen Korsø Jensen (Mazanti). Med sammenlægningen styrker Mazanti positioneringen som et af de større advokatfirmaer i Danmark og bliver den største juridiske erhvervsrådgiver på Fyn.

Det skriver firmaet i en pressemeddelelse.

”Med sammenlægningen får vi mulighed for at styrke vores position ikke bare på Fyn, men også inden for flere erhvervsjuridiske specialer. Vi får en række dygtige medarbejdere fra Bonnesen Advokater med særlige specialistkompetencer ind i firmaet, hvilket gør os i stand til fortsat at servicere vores klienter på et højt fagligt niveau. Fyn rummer et meget interessant marked i vækst, og der er mange spændende virksomheder. Da vi samtidig bliver større, får vi flere muligheder for at uddanne og udvikle vores medarbejdere. Det er alt sammen med til at løfte det samlede firma og dermed realisere vores ambitiøse mål for fremtiden,” siger advokat og bestyrelsesformand Henrik B. Sanders fra Mazanti-Andersen Korsø Jensen. Med Bonnesen Advokaters 32 medarbejdere bliver Mazanti nu 122 medarbejdere, hvoraf de 65 er jurister.

Ifølge Børsen vil der efter fusionen være 122 medarbejdere i Mazanti, heraf 65 jurister. Ifølge bestyrelselseformand Henrik Sanders vil omsætningen ligge på omkring 200 mio. kr. efter fusionen.

 

Bonnesen bliver stærkere på Fyn

”Vi får det bedste af to verdener. Vi bliver på Fyn, hvor vi er i fuld gang med at udvide vores forretning. Samtidig får vi hurtig og direkte adgang til betydeligt flere kompetencer, som kan hjælpe os med at løfte de større opgaver, vi har og får. Det er eksempelvis større transaktioner, som vi har en del af. Derudover slipper vi for at drive en række af de processer, der altid er i en virksomhed som vores og i stedet fokusere skarpere på at servicere vores klienter,” siger Christian Bonnesen fra Bonnesen Advokater og fortsætter:

”Mazanti er både min gamle og nu nye arbejdsplads, og jeg ved, at det vil styrke os betydeligt, at vi nu bliver en del af Mazanti. Der er god kemi, mange dygtige mennesker at trække på og stærke processer at læne sig op ad. Det vil komme både vores klienter og os selv til gavn”.

Sammenlægningen sker formelt ved, at partnerne i Bonnesen Advokater optages som partnere i Mazanti-Andersen Korsø Jensen. Bonnesen Advokaters medarbejdere forbliver på Fyn i et nyt domicil i Odense.

Del

Mazanti fusionerer og ekspanderer på Fyn


Hold dig opdateret

Tilmeld dig K-News nyhedsmail og få information om nye podcasts, portrætter, videoer og meget mere.

Nyhedsmail. Ja tak

Seneste nyheder