Af Ulla Oppermann Blankholm18. december 2019 - Mest læste 2019

Mest læste 2019 - Forsvarsadvokaten bag Britta


En af de mere bemærkelsesværdige sager i det danske retssystem i 2019 er sagen mod Britta Nielsen. Vi mødte forsvarsadvokaten bag, Nima Nabipour, tilbage i marts til en snak om hans lyst til konstant at presse sig selv. 


I august 2018 blev Nima Nabipour selvstændig med ”Nima N” og en plan om at starte langsomt ud med kun ham selv og en sekretær, men efter to måneder ansatte han en advokat mere og for 14 dage siden yderligere en medarbejder – og nu overvejer Nima Nabipour at ansætte en til. Han havde ikke regnet med, at det ville komme til at gå så hurtigt, og selv om de fleste timer i hans døgn er helliget arbejde, så mærker man ikke et øjeblik, at han er på vej videre, eller at han har travlt. Nærvær. Fuldt fokus.

Nima Nabipour yder sit bedste dér, hvor han er. En evne, han har taget med sig fra sine yngre år, hvor han med afsæt i sin kampsport eksperimenterede med at presse sig selv til det maksimale. Til grænsen; i forhold til søvn, kost og træning – og stadig være i stand til at levere 100 procent.

Du kan læse hele portrættet af Nima Nabipour HER

Del

Mest læste 2019 - Forsvarsadvokaten bag Britta


Hold dig opdateret

Tilmeld dig K-News nyhedsmail og få information om nye podcasts, portrætter, videoer og meget mere.

Nyhedsmail. Ja tak

Seneste nyheder