13/12/2017 -

"Netop data bliver et af de helt store emner næste år"


Data bliver det helt store fokusområde i 2018 - det mener managing partner hos STORM Advokater Rune Hyllested. Læs hans opsummering af 2017 og hans forventninger for 2018.

Redaktionen


Et af de advokathuse, der har oplevet størst vækst i 2017 i det jyske, er de Aalborg-baserede STORM Advokater. Firmaet er på få år vokset fra 3 til over 50 medarbejdere og med sine nytænkende metoder og LEAN-agtige tilgange til arbejdsprocesserne, har STORM Advokater fuld fart mod toppen af den danske advokatbranche. 

En af drivkræfterne bag er den blot 35-årige managing partner Rune Hyllested. Her giver han sit bud på, hvad der har præget 2017, og hvad der kommer til at præge 2018.

 

Hvad vil du fremhæve som det mest interessante, der er sket i den juridiske verden i 2017?

2017 står for mig som det år, hvor den juridiske verden for alvor trådte ind i den digitale tidsalder. Vi er kun i begyndelsen, men måden hvorpå vi agerer med vores kunder var i 2017 i stigende grad i gang med at ændre sig til at være digital.

Vi har i et par år givet kreditorerne i konkursboer adgang til at kunne følge med i behandlingen af boet via panthaver.dk, og den vej fortsætter vi med at gå. Det er ikke kun branchen, men også de offentlige myndigheder, der går mere og mere ad de digitale veje. Vi har bl.a. set domstolene begynde at rulle minretssag.dk ud.

 

Hvad ser du frem til som det mest spændende i 2018?

Det bliver spændende at både følge og være med til den fortsatte digitalisering af vores branche. Det er den vej vi alle skal blive ved med at gå, for at være gearede til kundernes efterspørgsel. Det er en stor del af vores forretningsstrategi, hele tiden at kunne være på forkant med kundernes efterspørgsel på relevante ydelser, men også tilgangen til ydelserne. 2018 bliver også året, hvor den nye Persondataforordning træder i kraft, og den får stor indflydelse på, hvordan vi som virksomheder behandler og opbevarer personlige data.

Netop data bliver et af de helt store emner næste år. For virksomheder er det vigtigt, at have de rigtige data og jeg tror, at vi kommer til at se flere og flere virksomheder og brancher benytte sig af data i deres forretninger.
Rent branchemæssigt bliver det spændende at se, om der kommer til at ske en større polarisering ved at de store firmaer bliver større og større, og de små bliver mere og mere specialiserede.

Du kan se meget mere til Rune Hyllested og Storm Advokater, når K-News til januar bringer webserien 'Branchens beslutningstagere'.

Del denne fra K-NEWS

Skal vi holde dig opdateret?

Få besked om nye artikler og podcast direkte i din mailboks ved at tilmelde dig herunder.

Vi indsamler ikke data om dig – og journalistikken, vi leverer, er gratis.

Nyhedsmail. Ja tak