Skrevet af Rasmus Lehmann Hylleberg


Kurt Helles Bardeleben fra DLA Piper er blevet udnævnt som ny formand for Mediationsinstituttet.

Det oplyser instituttet i en pressemeddelelse.

Kurt Helles Bardeleben afløser den tidligere formand Lars Svenning Andersen, som takker af efter at have beklædt formandsposten siden 2016.

”Vi har med Lars på posten gennem de sidste år opnået rigtig mange landvindinger på mediationsområdet”, udtaler Mediationsinstituttets direktør Thomas Samsø Bloch i pressemeddelelsen.

”Mediation er fx nu blevet en integreret del af de nye AB regler og senest med konferencen reThinking Disputes i Industriens hus i marts, har vi kunnet konstatere en mærkbart øget interesse for mediation som konfliktløsningsredskab i erhvervslivet og erhvervslivets organisationer”.

Kurt Helles Bardeleben er partner og advokat (H) i DLA Piper Denmark. Han er uddannet mediatoradvokat i både Danmark og England og certificeret mediator ved Centre for Effective Dispute Resolution (CEDR) i England. Kurt underviser endvidere på Danske Advokaters mediatoruddannelse og derudover er han formand for Fonden for Socialt Ansvar.

”Med Kurts store engagement og praktiske erfaring med mediation er jeg sikker på, at vi har fundet en formand, som kan gøre en markant forskel og bringe mediation i Danmark i førersædet som erhvervslivets foretrukne førstevalg, når der skal løses konflikter", siger Thomas Samsøe Bloch.

Del denne fra K-NEWS

Skal vi holde dig opdateret?

Få besked om nye artikler og podcast direkte i din mailboks ved at tilmelde dig herunder.

Vi indsamler ikke data om dig – og journalistikken, vi leverer, er gratis.

Nyhedsmail. Ja tak