Skrevet af Rasmus Lehmann Hylleberg


Torben Jensens afløser er fundet som generelsekretær hos Advokatsamfundet. Valget er faldet Andrew Hjuler Crichton.

Det skriver Advokatsamfundet i en pressemeddelelse.

Andrew har tidligere arbejdet som advokat og kommer fra en stilling som erhvervsjuridisk direktør i Erhvervsministeriet, hvor han også er en del af direktionen og koncernledelsen. Andrew har tidligere været blandt andet afdelingschef i Beskæftigelsesministeriet samt kontorchef i Erhvervsstyrelsen.
Peter Fogh, formand for Advokatrådet udtaler:

”Advokatrådet er særdeles tilfreds med at have kunnet tiltrække Andrew Hjuler Crichton som ny generalsekretær. Andrew er en fremragende leder og jurist, som har erfaring både fra advokatbranchen og fra Slotsholmen. Andrew vil også med sin politiske forståelse og gode kommunikative evner være en stor gevinst for Advokatsamfundet, og vi ser frem til samarbejdet.”

Andrew Hjuler Crichton siger i forbindelse med ansættelsen, at han glæder sig til at påtage sig hvervet som generalsekretær.

”Jeg håber, at jeg kan være med til fortsat at skabe gode og effektive rammer for advokater i en tid, der både rummer store muligheder, men også stiller krav til måden, som vi forvalter vores særlige rolle i samfundet på. Det er således med stor respekt og ydmyghed, at jeg går til opgaven.”

Andrew Hjuler Crichton tiltræder stillingen den 1. marts 2019.

Del

Ny generalsekretær til Advokatsamfundet


Hold dig opdateret

Tilmeld dig K-News nyhedsmail og få information om nye podcasts, portrætter, videoer og meget mere.

Nyhedsmail. Ja tak