Skrevet af samt foto af Dan Poulsen


"Jeg ser så meget frem til rejsen. Lov, teknologi og innovation….here we come", sådan skriver Alexandra Andhov, assisterende professor på Københavns Universitet, på LinkedIn om den aftale hun netop har indgået med den hollandske professor. Alexandra Andhov, der blandt andet underviser i start-up firmaer, var en af hovedkræfterne bag konferencen hvor blandt andre den hollandske professor med høj og smittende energi fortalte om sine erfaringer som både praktiserende advokat, underviser og innovationsrådgiver.

Lov, teknologi og innovation….here we come

Til K-News gav han i forbindelse med konferencen den 12.-13. september følgende eksempel på en problematik, der kalder på en helt ny type uddannelse og samarbejde i Advokatbranchen:

”I retten i dag får advokaterne spørgsmål som ’forklar algoritmen’ eller, ’hvordan blev den dataanalyse lavet’, og de har ingen ide om, hvad svaret er. Så kommer de med matematikerne, og det er sjovt, for de taler et sprog, som ingen forstår”

På LinkedIn skriver han om samarbejdet med Alexandra Andhov og Københavns Universitet, at noget af det første, de vil fokusere på, er samarbejde på tværs af mange faglige discipliner. Og han opfordrer i sit opslag til, at vi tænker over, at de traditionelle grænser inden- og udenfor firmaer er ved at forsvinde. Og at siloopdelingen mellem produktion, marketing, juridisk arbejde og økonomi bliver erstattet af dynamiske teams der udøver forskelligartede opgaver, som de selv definerer ud fra den opgave, de bliver stillet.

Erik Vermeulen skriver bastant, "Vi tager på en rejse for at genopfinde juridisk uddannelse".

 

Alexandra Andhov

Del denne fra K-NEWS

Skal vi holde dig opdateret?

Få besked om nye artikler og podcast direkte i din mailboks ved at tilmelde dig herunder.

Vi indsamler ikke data om dig – og journalistikken, vi leverer, er gratis.

Nyhedsmail. Ja tak