Skrevet af Redaktionen - Foto: PR/DreistStorgaard


Sådan skriver DreistStorgaard på deres hjemmeside.

Den fælles virksomhed fortsætter under navnet DreistStorgaard og vil fremover beskæftige i alt ca. 80 medarbejdere, fordelt på hoveddomicilet Bag Haverne i Køge samt på kontorerne i Næstved og Sorø.

Partner og CEO hos DreistStorgaard Svend-Aage Dreist Hansen udtaler følgende om fusioneringen:

”Sammenlægningen sker som et led i opfyldelsen af DreistStorgaards vækstmål. Der er samtidigt tale om en unik styrkelse såvel fagligt som på partnerniveau. Vi vil i endnu større grad kunne leve op til vores kunders stigende krav om og forventninger til DreistStorgaards løsningsorienterede rådgivning.”

Også hos Nørregaard|Mieritz har der med fusioneringen været fokus på bl.a. kunderne:

”Målet med Nørregaard|Mieritz har løbende været at yde vores kunder den stærkeste repræsentation gennem engagement, tilgængelighed og høj faglig kvalitet. Gennem fusionen med DreistStorgaard vil vi kunne tilbyde vores kunder en styrket faglighed, bredere kompetencer, forøget kapacitet og mulighed for at udnytte vores specialer i endnu større grad end i dag. Endvidere ser vi frem til at indgå i det innovative og dynamiske ledelsesteam, som skal skabe fremtidens nye juridiske produkter”, siger Jesper Køppen Mieritz, partner hos Nørregaard|Mieritz Advokatfirma.

Partnerkredsen vil fra d. 1. marts 2019 bestå af Jesper Køppen Mieritz, Jeppe Nørregaard, Stefan Schwærter, Søren Storgaard og Svend-Aage Dreist Hansen.

Del

Region Sjællands største advokatfirma fusionerer


Hold dig opdateret

Tilmeld dig K-News nyhedsmail og få information om nye podcasts, portrætter, videoer og meget mere.

Nyhedsmail. Ja tak