CC

Skrevet af Rasmus Hylleberg


 

Torsdag d. 16. november uddeler brancheorganisationen Lederne årets 'Tag Ansvar'-pris, der hylder ledere, der tør tage ansvar. En af de nomineret er advokat og partner hos Plesner, Shaina Jabbar, der med Skoleprojektet har skabt et projekt, der støtter unge folkeskoleelever i udskolingen på Nørrebro. Projektet søger at informere de unge om jobmuligheder ved at vælge uddannelse til, og her er det Shaina, der er tovholder og ansvarlig for projektet.

K-News mødte hende i Kobbertårnet i Nordhavnen til en snak om glæden ved at gøre en indsats for utilpassede unge. Og hvor vigtigt det er for hende, men også for Plesner, at tage et samfundsansvar, som ligger ud over firmaets juridiske rådgivning af klienter.

Shaina Jabbar er en afgørende faktor for Skoleprojektets succes, som for alvor har udmøntet sig de seneste år. Det stærkeste eksempel på dette sås ved 9. klassernes afslutning i juni 2016, hvor alle elever i klasserne, der havde været en del af Skoleprojektet, valgte at fortsætte ad uddannelsesvejen. Det er aldrig før set for de to skoles afgangselever!

Del denne artikel

Hold dig opdateret

Få klar besked om nye artikler og podcasts direkte i din mailboks ved at tilmelde dig herunder.

Vi indsamler ikke data om dig - og journalistikken, vi leverer, er gratis.

Nyhedsmail. Ja tak