CC, Lee Rosevere 'Places Unseen'

Skrevet af Mille Ørsted


Med K-News skaber vi et nyhedsmedie, der skruer gevaldigt ned for det alt for høje lixtal og det snørklede sprog, men vi bevarer samtidig en sikker faglig forankring i branchen ved at sætte fokus på advokatstandens aktører, muligheder og begrænsninger gennem mere moderne formater, fortæller redaktør Rasmus Hylleberg.

K-News skal facilitere juridisk debat, portrætter af advokatbranchens aktuelle personligheder, en ugentlig podcast, hvor vi ynder at skabe mangfoldige og oplysende debatter og et videounivers, der tager brugeren i hånden og viser nye sider af en lukket branche.

På K-News vil vi samle juridiske nyheder på et site, så vores bruger ikke sporadisk skal navigere i et virvar af nyhedsmedier for at finde noget brancherelevant.

 

En uafhængig platform for debat, indsigt og perspektiv

Bag K-News står Karnov Group, der er en af Danmarks ledende informationsteknologi-virksomheder inden for juridisk viden og formidling. Ifølge CEO Flemming Breinholt er målet med det nye nyhedsmedie at skabe en større samhørighed blandt branchens aktører og skabe en platform, hvor advokater kan være med til at sætte nye dagsordener inden for den juridiske verden.

”Som en af Danmarks ledende formidlere af juridisk viden har vi et ansvar i forhold til at bidrage til, at aktørerne i branchen kan deltage i den juridiske debat på et oplyst grundlag. Med K-News tilbyder vi et uafhængigt mødested for debat og indsigt, hvor det er branchens aktører, der er med til at skabe de nyheder og de emner, som vi sætter fokus på. Det findes ikke andre steder i dag,” siger Flemming Breinholt.

Del

Karnov præsenterer K-News


Hold dig opdateret

Tilmeld dig K-News nyhedsmail og få information om nye podcasts, portrætter, videoer og meget mere.

Nyhedsmail. Ja tak