Karnov bruger Blubrry i forbindelse med vores K-News podcast. Du kan læse om Blubrry’s persondata politik her. Vil du vide mere om hvordan Karnov behandler dine persondata, kan du finde Karnovs egen persondatapolitik her.


Skrevet af Redaktionen


Stress og massivt arbejdspres for landets advokater har i mange år været et tilbagevendende tema, og det er en diskussion, der bluser op igen og igen. Worklife balance, stress og det gode arbejdsliv for landets advokater har de sidste uger fået en del opmærksomhed hos både Berlingske Business og Finans, mens vi også på K-News har sat fokus på de unge advokaters øgede krav til advokathusene i forhold til fleksibilitet og frihed på arbejdspladsen.

Noget kunne imidlertid tyde på, at de første sten til et stressfyldt arbejdsliv bliver lagt allerede i studietiden. Bech Bruuns årlige studiemiljø-undersøgelse viser f.eks. at hele 68% af de adspurgte jurastuderende har oplevet stresssymptomer. Derfor tager vi i dag fat på diskussionen om, hvilken rolle jurastudiet spiller i forhold til studerendes og unge advokaters trivsel.

Del

'Magtens Tredeling' vol. 1.11 - Advokatens trivsel og jurastudiets rolle


Hold dig opdateret

Tilmeld dig K-News nyhedsmail og få information om nye podcasts, portrætter, videoer og meget mere.

Nyhedsmail. Ja tak

Seneste nyheder