02/11/2018 -

Domsdatabasen er atter i udbud


Den stort anlagte Domsdatabase er endnu engang sendt i udbud. Det nye udbud er sat i værk efter Domstolsstyrelsen tilbage i juni udtrådte af den oprindelige aftale med Schultz.

Rasmus Hylleberg


Den skulle have været lanceret i 2018. Så blev det rykket til slutningen af 2019. Og i juni i år opsagde Domsstolsstyrelsen aftalen med firmaet Schultz bare tre måneder efter, at Schultz havde vundet udbuddet om at udvikle og føre den nationale Domsdatabase i mål.

Nu sendes opgaven på udviklingen af Domsdatabasen atter i udbud. I den forbindelse invitere Domstolsstyrelsen til informationsmøde om projektet d. 14. november.

Domsdatabasen har mødt store bump på vejen, siden man i forbindelse med finanslovsforhandlingerne i 2014 blev enige om at etablere en national domsdatabase. Domsdatabasen skulle oprindeligt have været klar i 2018, men i juni trådte Domstolsstyrelsen som bekendt ud af den kontrakt, som de tre måneder forinden havde tegnet med Schultz. Dengang lød forklaringen, at parterne ikke havde samme forståelse af Domstolsstyrelsens krav og så den løsningsmodel, som Schultz præsenterede.

Med det nye udbud følger sandsynligvis en yderligere forsinkelse på projektet, men Domstolsstyrelsens melder intet om, hvornår de regner med, at have projektet færdigt.

Del denne fra K-NEWS

Skal vi holde dig opdateret?

Få besked om nye artikler og podcast direkte i din mailboks ved at tilmelde dig herunder.

Vi indsamler ikke data om dig – og journalistikken, vi leverer, er gratis.

Nyhedsmail. Ja tak