29/04/2019 -

EKSTRA - 'Juristen indenfor' med Henning Romme-Mølby, Thomas Cook Airlines


Fra den ene side af bordet til den anden - fra på onsdag skifter juridisk chef hos Thomas Cook Henning Romme-Mølby til Advokatfirmaet Gangsted-Rasmussen. K-News nåede at fange ham, da han stadig var hos Thomas Cook Airlines Scandinavia. Vi hører ham om, hvordan man arbejder med jura hos et flyselskab, og hvilket ansvar man har, når man som virksomhed udbyder flyrejser til rejseglade danskere. 

Mathilde Skov JensenI denne særudgave af ’Magtens Tredeling’ er K-News taget ud for at møde nogle af de jurister, der har taget springet ud i erhvervslivet, og som nu arbejder hos advokaternes kunder. For er der overhovedet så stor forskel på at arbejde med jura, alt efter om du er på den ene eller anden side af bordet?

I denne uge tager vi en snak med Henning Romme-Mølby. Fra på onsdag skifter han til Advokatfirmaet Gangsted-Rasmussen, men vi nåede at fange ham, da han stadig var juridisk chef hos Thomas Cook Airlines Scandinavia. I dette afsnit snakker vi med luftkaptajnen, som skiftede pilotkasketten ud med lovbøger og paragraffer. Vi hører ham om, hvordan man arbejder med jura hos et flyselskab, og hvilket ansvar man har, når man som virksomhed udbyder flyrejser til rejseglade danskere.

Del denne fra K-NEWS

Skal vi holde dig opdateret?

Få besked om nye artikler og podcast direkte i din mailboks ved at tilmelde dig herunder.

Vi indsamler ikke data om dig – og journalistikken, vi leverer, er gratis.

Nyhedsmail. Ja tak