14/09/2022 - Podcast, Femårsplanen

'Femårsplanen', del 5 - Katrine Gottlieb


Forsvarsadvokat Katrine Gottlieb runder vores jubilæumspodcast af med et ønske om, at vi bliver bedre til at diskutere vores evne til at opretholde stærke retssikkerhedsgarantier.

For mens det går fremad på EU-niveau, så er vi i mange henseende fodslæbende i Danmark, da vi tit gemmer os bag vores retsforbehold og dermed ikke kommer med på vognen. 

Rasmus HyllebergKatrine Gottlieb har netop afsluttet den meget omtalte 'Operation Greed'-sag, da hun deltager i vores podcastserie 'Femårsplanen'.

Og måske derfor er det da også her, vi starter, da snakken falder på mediernes rolle i forhold til at dække juraen. For kaldenavnet 'Operation Greed' er i hendes øjne problematisk, da der ligger masser af forudindtaget skyld i det. 

Men vi kommer også ind på fremtidens agendaer. Og her er det helt essentielt, at både advokatstanden og medierne tager diskussionen om retssikkerhed og retssikkerhedsgarantier op.

For der er fortsat meget at hente, mener Katrine Gottlieb, der fra hendes stol, både som procesadvokat og ph.d.-studerende, ser flere eksempler på, at retssikkerhedsgarantierne skrider i disse år.

Du kan høre hele udsendelsen med Katrine i din foretrukne podcastapp under 'Magtens Tredeling.

Del denne fra K-NEWS

Skal vi holde dig opdateret?

Få besked om nye artikler og podcast direkte i din mailboks ved at tilmelde dig herunder.

Vi indsamler ikke data om dig – og journalistikken, vi leverer, er gratis.

Nyhedsmail. Ja tak