06/09/2018 -

'Magtens Tredeling' ep. 3.1 - CSR som konkurrenceparameter


Corporate Social Responsibility eller blot CSR er blevet et ufravigeligt faktum for de mest succesfulde virksomheder i verden. Men hvordan forholder advokatbranchens sig til CSR som konkurrenceparameter? Vi er tilbage med en helt ny sæson af 'Magtens Tredeling'

RedaktionenDet handler om at tage ansvar. Socialt ansvar. Ansvar for miljøet. For de ressourcesvage unge. Og for flygtninge. Corporate Social Responsibility eller blot CSR er ikke længere blot interesseprojekter og signalværdi til omverdenen om, at man som virksomhed har taget stilling. CSR er blevet big business, og både forbrugere og virksomheder bruger i langt højere grad end tidligere CSR som rettesnor for, hvor de skal lægge deres engagement.

Det er en tendens, der også har spredt sig til advokatbranchen, hvor pro bono-arbejde og gratis retshjælp flere steder er suppleret op med bl.a. stillingtagen til madspild, energibesparende tiltag og frivilligt u-landsarbejde. Men er CSR kun for de store advokathuse? Hvorfor er det vigtigt for advokaterne at gøre en forskel? Og kunne man i advokatbranchen bruge CSR aktivt som et konkurrenceparameter?

Med i studiet er CFO hos Kromann Reumert Tina Larsen og CEO hos STORM Advokater Rune Hyllested

Del denne fra K-NEWS

Skal vi holde dig opdateret?

Få besked om nye artikler og podcast direkte i din mailboks ved at tilmelde dig herunder.

Vi indsamler ikke data om dig – og journalistikken, vi leverer, er gratis.

Nyhedsmail. Ja tak