Podcast fra Karnovs K-NEWS hostes hos eksterne lydtjenester. Du kan læse om Blubrry’s persondata politik her og om Spreakers her. Vil du vide mere om hvordan Karnov behandler dine persondata, kan du finde Karnovs egen persondatapolitik her.


Skrevet af Redaktionen


Der er de retssager, der finder vej til nyhederne i primetime. Der er de retssager, der hver dag afgøres ved en af landets retsinstitutioner, og hvor der for det meste er åbent for offentligheden. Og så er der alle de retstvister, der bliver løst via voldgift og som derved løses for lukkede døre.

Voldgift er et internationalt anerkendt værktøj, som man særligt i erhvervslivet benytter sig flittigt af. Nye internationale regler er netop trådt i kraft på området, og derfor skal vi i denne uge undersøge hvad fordelene og ulemperne er ved at køre sager ved voldgift. For hvilken betydning har det, når potentielt principielle tvister løses uden om det retslige system?

Medvirkende: Dan Terkildsen, Advokat og partner hos Lundgrens med speciale inden for retssager og voldgift. Er derudover voldgiftsdommer i danske og internationale kommercielle tvister. Og Mathias Steinø: Advokat og partner hos Hafnia Law Firm også med speciale inden for nationale og internationale retssager og voldgift. Og også udpeget som voldgiftsdommer.

Del denne artikel

Skal vi holde dig opdateret?

Få besked om nye artikler og podcast direkte i din mailboks ved at tilmelde dig herunder.

Vi indsamler ikke data om dig – og journalistikken, vi leverer, er gratis.

Nyhedsmail. Ja tak