13/06/2019 -

'Magtens Tredeling' ep. 4.16 - Folkemøde Special


Folkemødet på Bornholm har i år særligt fokus på FN’s 17 Verdensmål. Vi sender denne special direkte fra årets folkemøde, hvor det netop handler om, hvordan advokatbranchen integrerer verdensmålene i deres forretning.

RedaktionenFolkemødet på Bornholm har i år særligt fokus på FN’s 17 Verdensmål. FN opfordrer til, at alle instanser, fra virksomheder til offentlige myndigheder, privatpersoner og organisationer forholder sig til verdensmålene, når vi agerer i alle dele af vores hverdag. Og det betyder også, at FN’s Verdensmål automatisk bør være en del af advokaternes hverdag. For én ting er energioptimering og bekæmpelse af madspild nævnt i de store advokathuses CSR-rapporter. Noget andet er at tænke verdensmålene ind som en aktiv del af advokatfirmaernes forretningsmodeller. Det sætter vi spot på i denne special, der sendes fra årets folkemøde på Bornholm.

Med os i studiet har vi Heidi Højmark Helveg, advokat og partner hos Integra Law, og Hanne Marie Motzfeldt, lektor og ph.d. i digital forvaltning på Københavns Universitet.

Del denne fra K-NEWS

Skal vi holde dig opdateret?

Få besked om nye artikler og podcast direkte i din mailboks ved at tilmelde dig herunder.

Vi indsamler ikke data om dig – og journalistikken, vi leverer, er gratis.

Nyhedsmail. Ja tak