Vores podcast!

Alle vores podcast finder du også hos Spotify, Apple Podcast og andre podcastplayere.

Journalistiske serier:

Med fagligt solide gæster tager vi på K-NEWS aktuelle og eviggyldige juridiske historier under journalistisk behandling i vores faste ugentlige Magtens Tredeling.  Vi producerer også lejlighedsvis tematiske miniserier.

Du får en oplistning af de enkelte serier, når du klikker på ikonerne for Coronaserien, Revner i Retsstaten og Magtens Tredeling.

Podcast til og med studerende

K-NEWS udgiver serier til og med fremtidens jurister - studerende fra hele landet - i vores serier Legalt og Jurister in spe. Og som et supplement til forfatningsret fortæller advokat og underviser Jens Kjærgaard i Grundloven A-Z.

 
15/06/2022
15/06/2022

Coronaserie ep. 4: Den stærkt uigennemtænkte panik kunne vi have undgået.

I den afsluttende episode af vores miniserie om juraen i den krisetid, pandemien trak ned over os, opsamler tre juridiske aktører med hver deres synspunkt, hvad vi bør lære af tiden, og hvad vi aldrig burde have ladet ske.
02/06/2022
02/06/2022

Coronaserie ep. 3: Dobbeltstraffen, der fejlagtigt blev brugt mod demonstranter

Det startede rigtig skidt men endte godt, da Folketingets i hast vedtagne fordoblinger af strafniveauet blev rullet ud.
30/05/2022
30/05/2022

Coronaserie ep. 2: Den farefulde færd med vores sundhedsdata

Digitaliseringen af vores allermest private data blev udrullet hurtigere og mere massivt end nogensinde før, da pandemien ramte og regeringen og myndighederne igangsatte hidtil usete initiativer.
24/05/2022
24/05/2022

Coronaserie ep. 1: Pandemien og loven, der skilte os ad

Forsamlingsforbuddet ramte som et lyn fra en klar himmel. Og forvaltningen af forbuddet, og hvordan vi kunne samle os, blev på flere måder lagt til fortolkning hos det yderste af lovens arm.