04. marts 2020 - Seneste nyt

2019 blev bedste regnskabsår nogensinde for Gorrissen Federspiel


Med en omsætning på 762,8 mio. kr. sætter Gorrissen Federspiel ny firmarekord. Årsresultatet for 2019 er en stigning på 11,8 % i forhold til 2018.


2019 blev lukket med en ny rekord hos Gorrissen Federspiel. Det netop offentliggjorte årsregnskab viser en omsætning på 762,8 mio. kroner svarende til en vækst på 11,6 %. Det er den højeste omsætning i Gorrissen Federspiels historie.

Det skriver firmaet i en pressemeddelelse.

Ifølge managing partner Martin André Dittmer skal årsagen findes i en målrettet investering i bl.a. en mere moderniseret it-struktur, ligesom man også har rullet et nyt system for sagsstyring ud. 

”Vores langsigtede strategi om at levere topkvalitet med høj grad af specialisering har gjort, at vi har været med på mange af de allerstørste og mest spændende sager. Samtidig har vi øget professionaliseringen af forretningen og driften og er ligeledes begyndt at eksekvere på vores nye 2022-strategi. Det har samlet set gjort, at vi har opnået en meget tilfredsstillende vækst i vores omsætning,” siger Martin André Dittmer, managing partner i Gorrissen Federspiel.

”Trods de mange tiltag, vi har gjort i 2019, har vi formået at levere et godt resultat. Det er vi stolte af. Det skyldes, at forandringerne sker på basis af en særdeles sund kerneforandring,” siger Martin André Dittmer.

Del

2019 blev bedste regnskabsår nogensinde for Gorrissen Federspiel


Hold dig opdateret

Tilmeld dig K-News nyhedsmail og få information om nye podcasts, portrætter, videoer og meget mere.

Nyhedsmail. Ja tak