28. februar 2020 - Seneste nyt

'Advokaten' får nye klæder


Fagbladet 'Advokaten' skal med et nyt design og en redaktionel relancering være en klare stemme i den retspolitiske debat. 


10 gange om året har årets advokater kunne læse fagbladet 'Advokaten'. Men fra 2020 udkommer magasinet kun fire gange om året. Det trykte magasin står over for en større relancering med nyt redaktionelt indhold og en ny designlinje.

I en analyse foretaget af Advokatsamfundet, som står bag magasinet, bliver det læst af 92 procent af advokaterne, mens 41 procent læser mere end halvdelen af magasinet.

”Det forpligter naturligvis, og derfor bestræber vi os på at levere et kvalitetsmagasin med længere, dybdegående artikler og baggrundsstof som for eksempel temaet i det første nummer om DNA som bevis i straffesager. Og så er det muligt nu at læse Advokaten i enten en online- eller en printudgave, som har en størrelse, der betyder, at man kan tage det med sig i tasken,” siger formand for Advokatrådet, Peter Fogh.

Det nye 'Advokaten' udkommer første gang 2. marts. Magasinet vil udkomme fire gange årligt på et certificeret miljøvenligt print og blive suppleret af nyhedsbrevet. Modtagerne af magasinet er landets 6.700 advokater og godt 1.500 fuldmægtige, der automatisk modtager det i postkassen eller via nyhedsbrevet, men bladet har også andre faste læsere, der er interesserede i retssikkerhed, retsvæsen og advokaters uafhængige virke.

Del

'Advokaten' får nye klæder


Hold dig opdateret

Tilmeld dig K-News nyhedsmail og få information om nye podcasts, portrætter, videoer og meget mere.

Nyhedsmail. Ja tak