Skrevet af Rasmus Hylleberg


Chambers Europe Awards belønner arbejdet i nationale og internationale advokatfirmaer i hele Europa. Bech-Bruun er ved dette års Chambers Europe Awards blevet udvalgt som ’Denmark Law Firm of the Year’ på baggrund af analyse og interviews med klienter, som Chambers har gennemført til den internationale guide til ledende advokatvirksomheder, Chambers Europe. Her vurderer Chambers Europe hvert år europæiske advokatvirksomheder og rangerer virksomhederne i band 1-4 inden for en række juridiske områder.

”Vi er meget stolte af prisen og den internationale anerkendelse. Ikke nok med at det seneste år har været præget af store betydningsfulde sager, så afspejler prisen også vores massive indsats for at forstå vores klienters virkelighed, udfordringer og muligheder. Det er en anerkendelse, der bestyrker os i vores strategiske arbejde og klientfokus,’ siger managing partner, Simon Evers Kalsmose-Hjelmborg i en pressemeddelelse.

Ifølge Chambers & Partners afspejler prisen ’notable achievements over the past 12 months including outstanding work, impressive strategic growth and excellence in client service’. 

Læs desuden vores portræt af Chambers & Partners og deres arbejde HER

Del

Bech-Bruun vinder 'Denmark Law Firm of the Year' ved Chambers Europe Awards 2018


Hold dig opdateret

Tilmeld dig K-News nyhedsmail og få information om nye podcasts, portrætter, videoer og meget mere.

Nyhedsmail. Ja tak