Skrevet af Rasmus Lehmann Hylleberg - Foto: K-News


Siden 1990 har britiske Chambers & Partners udmærket sig ved hvert år at udgive guides og rangeringer over verdens bedste advokathuse og advokater, så klienter let kan danne sig et overblik over, hvem der passer bedst til at varetage deres sag. Rapporten 'Chambers & Partners Europe 2019' er netop blevet offentliggjort, og her topper Plesner  og Kromann Reumert flest retsområder. 

Rangeringen er delt op i tre såkaldte 'bands', mens man også kan anerkendes som en 'recognised practitioner'. Plesner og Kromann Reumert er nogle af de advokathuse, der er placeret flest gange i Band 1, som er den mest anerkendte gruppe. 

 

Den mest anerkendte rangering af verdens bedste advokater og advokathuse

Sidste år besøgte K-News Chambers & Partners i London. Her kunne den ledende redaktør for Chambers & Partners Europe fortælle, hvordan firmaet systematisk arbejder med at rangere advokathusene gennem kundefeedback. 

"De enkelte advokathuse udfylder en 'submission' via vores hjemmeside, og så vedhæfter de lister over klienter, som de har arbejdet sammen med inden for det sidste år. Så ringer vi selvfølgelig og taler med klienterne og spørger dem, hvor længe de har arbejdet med firmaet, hvilke opgaver firmaet har løst, hvem de har arbejdet med i firmaet osv.," sagde Marlene Hermann dengang til K-News.

I researchen er de meget opmærksomme på at eliminere risikoen for bias gennem grundig research. 

"Det er selvfølgelig en udfordring i forhold til rangeringen, at det er advokathusene selv, som giver os referencerne. Men vi tjekker altid om referencerne nu er godkendte, og så undersøger vi ligeledes, om klienterne har arbejdet med andre advokathuse i samme periode. På den måde får vores researchers ofte et bedre sammenligningsgrundlag," fortæller Marlene Hermann og henviser til, at Chambers and Partners er komplet uafhængige.

Du kan læse hele interviewet fra London med Chambers & Partners her.

Del

Chambers & Partners ude med ny rangering af danske advokathuse - Plesner og Kromann topper flest retsområder


Hold dig opdateret

Tilmeld dig K-News nyhedsmail og få information om nye podcasts, portrætter, videoer og meget mere.

Nyhedsmail. Ja tak

Seneste nyheder