Skrevet af Rasmus Hylleberg


Der blæser nye vinde over DAHL Advokatfirma, der disse dage opruster og samler firmaets kontorer. De mange aktiviteter sker som led i firmaets 2020-strategi, der søger at gøre DAHL til erhvervslivets førende rådgiver.

"Vi har en klar ambition om at være SMV-segmentets naturlige førstevalg. Derfor har vi siden januar 2016 samlet vores kontorer, og vi har i samme ombæring massivt fokus på at tilknytte nye partnere og advokater for at øge vores specialisering," siger managing partner Kim Ricken Jørgensen.

Seneste tilføjelse til DAHL er partner Claes Wildfang, der tidligere i sin karriere har været en del af LETT (DLA Piper) og Kromann Reumert. Claes Wildfang bliver en del af DAHL's procesgruppe i afdelingen Corporate Commercial, og han har erfaring med rets-og voldgiftssager, samt immaterielret.

Ansættelsen er led i ambitiøs rekrutteringsstrategi, der frem mod 2020 skal øge specialiseringen hos DAHL markant, siger Kim Ricken Jørensen.

"Vi har ikke sat specifikt tal på, hvor mange nye ansigter, vi skal have ind. Men vi skal have en markant tilgang af nye medarbejdere, både partnere og advokater frem mod 2020."

Del

DAHL fortsætter oprustningen og ansætter ny partner


Hold dig opdateret

Tilmeld dig K-News nyhedsmail og få information om nye podcasts, portrætter, videoer og meget mere.

Nyhedsmail. Ja tak