Skrevet af Rasmus Lehmann Hylleberg. Foto: PR29. januar 2020 - Seneste nyt

DLA Piper er det næstmest anerkendte advokatbrand på verdensplan


En ny undersøgelse fra analysefirmaet Acritas placerer DLA Piper på en andenplads over de advokatfirmaer på verdensplan, der har det stærkeste brand i det internationale erhvervsliv. 


Hvem ville ikke gerne være dét advokathus, som verdens største virksomheder tænker på, når de skal bruge ekstern juridisk bistand?

Analysefirmaet Acritas, der er ejet af Thomson Reuters, har netop udgivet en ny undersøgelse, The Global Elite Law Firm Brand Index, som har spurgt nogle af verdens største firmaer, alle med en omsætning over 1 mia. USD, om, hvem hvilket advokathus, der er top-of-mind hos dem, når de skal købe ekstern juridisk bistand.

Og her kommer DLA Piper altså ind på en samlet andenplads foran firmaer som Kirkland & Ellis, Linklaters og Skadden. Undersøgelsen er foretaget gennem mere end 1500 interviews med respondenter fra virksomheder i 55 forskellige lande. Topscoren er Baker McKenzie

De samlede rankings er gjort op ud fra følgende parametre: Awareness (top-of-mind), favorability (størst anerkendelse) og consideration (hvilket firma, man først og fremmest ville overveje til opgaver på tværs af landegrænser).

Del

DLA Piper er det næstmest anerkendte advokatbrand på verdensplan


Hold dig opdateret

Tilmeld dig K-News nyhedsmail og få information om nye podcasts, portrætter, videoer og meget mere.

Nyhedsmail. Ja tak