Skrevet af Rasmus Hylleberg


Copenhagen FinTech, det innovative centrum for danske fintech-virksomheder, og den internationale advokatvirksomhed, DLA Piper, har indgået et nyt samarbejde, er skal sætte strøm til Danmark som en global spiller på fintech-markedet. Målsætningen med samarbejdet er, at DLA Piper med sit globale commitment til fintech rådgiver danske fintech-virksomheder om juridiske forhold samt om kapitalfremskaffelse nationalt og globalt.

Samtidig vil DLA Piper integrere sig i Copenhagen FinTech Lab ved fast at placere medarbejdere på Applebys Plads og derved lade sig inspirere til nye samarbejdsformer og -metoder samt deltage i udviklingen af fintech-industrien.

”Fintech er en global bevægelse, og Copenhagen FinTech har fokus på at hjælpe danske fintech virksomheder skalere globalt gennem stærke partnerskaber. Med det nye samarbejde får vi bl.a. adgang til DLA Pipers globale netværk, og vores virksomheder kan få juridisk rådgivning i hele verdenen," siger CEO i Copenhagen FinTech Thomas Krogh Jensen i en pressemeddelelse.

Hos DLA Piper ser man også spændende muligheder i det nye samarbejde.

”Med vores traditionsrige tilknytning til den danske finansielle sektor og vores globale tilstedeværelse samt dybtgående viden om fintech ønsker vi at medvirke til en stærk udvikling af fintech-industrien i Danmark og samtidig blive inspireret i vores traditionelle advokatarbejde," siger Mette Lykke, advokat i DLA Piper Denmark.

Del

DLA Piper i nyt samarbejde med Copenhagen Fintech


Hold dig opdateret

Tilmeld dig K-News nyhedsmail og få information om nye podcasts, portrætter, videoer og meget mere.

Nyhedsmail. Ja tak