Karnov bruger Blubrry i forbindelse med vores K-News podcast. Du kan læse om Blubrry’s persondata politik her. Vil du vide mere om hvordan Karnov behandler dine persondata, kan du finde Karnovs egen persondatapolitik her.


Skrevet af Mathilde Skov Jensen - Foto: Mathilde Skov Jensen


I denne særudgave af ’Magtens Tredeling’ er K-News taget ud for at møde nogle af de jurister, der har taget springet ud i erhvervslivet, og som nu arbejder hos advokaternes kunder. For er der overhovedet så stor forskel på at arbejde med jura, alt efter om du er på den ene eller anden side af bordet?

I denne uge tager vi en snak med Henning Romme-Mølby. Fra på onsdag skifter han til Advokatfirmaet Gangsted-Rasmussen, men vi nåede at fange ham, da han stadig var juridisk chef hos Thomas Cook Airlines Scandinavia. I dette afsnit snakker vi med luftkaptajnen, som skiftede pilotkasketten ud med lovbøger og paragraffer. Vi hører ham om, hvordan man arbejder med jura hos et flyselskab, og hvilket ansvar man har, når man som virksomhed udbyder flyrejser til rejseglade danskere.

Del

EKSTRA - 'Juristen indenfor' med Henning Romme-Mølby, Thomas Cook Airlines


Hold dig opdateret

Tilmeld dig K-News nyhedsmail og få information om nye podcasts, portrætter, videoer og meget mere.

Nyhedsmail. Ja tak

Seneste nyheder