Skrevet af Rasmus Lehmann Hylleberg - Foto: KHR Architecture


DLA Piper har længe kigget efter nye rammer for firmaets nu 220 medarbejder, og det betyder nu et farvel til Rådhuspladsen og en helt ny begyndelse i ejendommen Østerport II, som netop nu er under opførelse ved siden af Østerport Station. 

Bygningen, der er tegnet af arkitektfirmaet KHR Arkitekter, er en nyopførelse af den gamle ejendom ved Østerport station og får tilført cirka 13.600 m² nyt areal, hvoraf de ca. 8.300 m² er udlejet til DLA Piper, der indtager de tre øverste etager.

”Med flytningen til Østerport II får vi nogle fysiske rammer, der understøtter vores strategi og samtidig opfylder vores ønske om fortsat at have en central beliggenhed. Her kan vi udvikle virksomheden i et tidssvarende domicil, som understøtter moderne samarbejdsformer – på tværs af kompetencerne i vores virksomhed og med vores kunder”, siger Martin Lavesen, Managing Partner i DLA Piper Denmark.

Flytningen af DLA Pipers kontor i København fra Rådhuspladsen til Østerport II betyder nye rammer for 220 medarbejdere og giver en unik mulighed for at nytænke funktioner og løsninger samt udvikle nye samarbejdsformer på tværs af virksomheden. Og det er da heller ikke uden vemod, at firmaet flytter.

”Rådhuspladsen har en stor plads i vores hjerter, men med flytningen til Østerport II får vi nogle fysiske rammer, der helt anderledes understøtter vores strategi og samtidig opfylder vores ønske om fortsat at have en central beliggenhed. I de nye lokaler kan vi udvikle virksomheden i et moderne og tidssvarende domicil, som understøtter moderne samarbejdsformer – på tværs af vores virksomhed og med vores kunder,” siger Martin Lavesen.

Tilbage i 2017 flyttede firmaets jyske afdeling ind i helt nye lokaler på Aarhus Havn i DOKK1.

Del

Farvel til Rådhuspladsen - DLA Piper flytter til Østerport


Hold dig opdateret

Tilmeld dig K-News nyhedsmail og få information om nye podcasts, portrætter, videoer og meget mere.

Nyhedsmail. Ja tak

Seneste nyheder