15. maj 2020 - Seneste nyt

Finans: Kromann Reumert fyrer 29 medarbejdere


Trods en rekordstor omsætning i 2019 fyrer et af landets største advokathuse nu 29 medarbejdere på grund af effekterne af coronakrisen. Blandt de fyrede er både fuldmægtige, administrativt personale og advokater. 


Ifølge Finans.dk fyrer Kromann Reumert 29 medarbejdere, heriblandt advokater, fuldmægtige og administrativt personale. Ifølge mediets kilder er fyringen en direkte konsekvens af coronakrisen.

Fyringsrunden sker, fordi advokathuset er usikker på, hvordan markedet vil udvikle sig i relation til den igangværende epidemi. 

Overfor Advokatwatch bekræfter managing partner Anders Stubbe Arndal, at firmaet har nedlagt 29 stillinger torsdag.

Til mediet siger han bl.a.:

"Vi har alle set de dystre prognoser for den økonomiske udvikling, som Finansministeriet, Nationalbanken, ECB, IMF og mange andre har fremlagt hen over de seneste par uger. Som mange andre virksomheder må vi også forvente et mærkbart dyk i vores marked i de næste mange måneder," udtaler Anders Stubbe Arndal i en skriftlig kommentar.

Kromann Reumert har ellers haft vind i sejlene – årsrapporten for 2019 viste en rekordstor omsætning, og 1. maj kunne firmaet berette, at de var blevet udvalgt til Denmark Law Firm of the Year 2020 af Chambers & Partners.

Del

Finans: Kromann Reumert fyrer 29 medarbejdere


Hold dig opdateret

Tilmeld dig K-News nyhedsmail og få information om nye podcasts, portrætter, videoer og meget mere.

Nyhedsmail. Ja tak

Seneste nyheder