Skrevet af Rasmus Lehmann Hylleberg - Foto: PR


I 2019 runder advokatfirmaet Gorrissen Federspiel et skarpt hjørne. Den 6. februar er det nemlig 150 år siden, at cand. juris. Christian Kier åbnede sit eget sagførerkontor i Aarhus, hvor han overtog 'retssager, incassationer og andre juridiske forretning i Aarhus og omliggende byer.

150 år er gået, og Kiers lille advokatkontor er efter en række fusioner nu en del af historien bag advokatfirmaet Gorrissen  Federspiel, der har til huse i Prismet blot én kilometer fra Sct. Clemens Torv i Aarhus, hvor det hele begyndte i 1869.

”Vi har udviklet os fra et traditionelt sagførerkontor til en moderne og højt specialiseret vidensvirksomhed. Langt fra alle virksomheder bliver 150 år, men vi lever i bedste velgående takket
være dygtige og dedikerede medarbejdere. Som firma udvikler vi os i takt med tiden og i takt med, at juraen og teknologien bliver vævet tættere sammen – nu rådgiver vi f.eks. om kryptovaluta,
datasikkerhed og har lige lanceret chatbotten HuRa, ” siger Martin André Dittmer, managing partner i Gorrissen Federspiel.

 ”Når vi fejrer firmaets jubilæum, må vi ikke glemme det væsentlige fundament, som firmaet er grundlagt på: Særdeles dygtige, loyale og ihærdige medarbejdere og partnere. Det er  derfor, at vi også 150 år efter Christian Kiers spæde – men ambitiøse – begyndelse kan stå her i dag med en så stærk position i det danske advokatmarked.”

Del

Gorrissen Federspiel bliver 150 år ung


Hold dig opdateret

Tilmeld dig K-News nyhedsmail og få information om nye podcasts, portrætter, videoer og meget mere.

Nyhedsmail. Ja tak