Skrevet af Mathilde Skov Jensen - Foto: PR/Gorrissen Federspiel


2018 var igen et godt år for Gorrissen Federspiel. Advokatfirmaet, som holder til i Axel Towers i København og i Prismet i Aarhus, har netop offentliggjort deres årsrapport der viser en omsætning på 683,2 mio. kroner 2018. Sammenligner man det med år 2017, svarer det til en stigning på 3,5 %.

På chefposten sidder Martin André Dittmer, som i juli 2018 tiltrådte som ny managing partner hos Gorrissen. Han udtaler følgende i en pressemeddelelse på Gorrissen Federspiels hjemmeside:

”2018 bød på udfordrende og markante sager, hvor vi fik brug for vores evner til at håndtere komplekse sager med fokus på værdiskabende rådgivning.”'

Bag den trecifrede millionomsætning peger Martin André Dittmer på gode rådgivere og forretningsforståelse:

”En god rådgiver skal investere i en nær relation til klienten og forstå klientens udfordringer og forretning til fulde, så han eller hun bliver i stand til at finde den bedste løsning inden for de formelle rammer. Netop det brede perspektiv, den dybe forretningsindsigt og rollen som betroede og værdiskabende rådgivere kendetegner vores jurister, der hver eneste dag sætter en ære i at levere høj kvalitet og faglighed samt den bedste tænkelige service til vores danske og internationale klienter.”

2018 har for Dittmer og co. været præget af et fokus på diversitet, fællesskab og vidensdeling. Ligesom i 2017 blev der afholdt 200 arrangementer, hvor bl.a. ligestillingsminister Eva Kjer Hansen gæstede en novemberaften Axel Towers. Her var hun en af deltagerne i en paneldebat om kønsdiversitet på topledelsesplan. K-News dækkede paneldebatten, som du kan læse om her.

Martin André Dittmer ser frem mod et 2019, hvor samme fokus vil være i højsædet på kontorerne på Axel Towers:

”Jeg glæder mig til at videreføre og fremme vores værdier i 2019. Det bliver uden tvivl endnu et travlt år, og vi har allerede mange spændende sager i pipelinen. På den baggrund forventer vi et positivt aktivitetsniveau i hvert fald på linje med 2018, og jeg ser frem til – sammen med dygtige kolleger – at rådgive firmaets danske og internationale klienter.”

Del

Gorrissen Federspiel klar med ny årsrapport – omsætningen for 2018 lander på 683,2 mio. kroner


Hold dig opdateret

Tilmeld dig K-News nyhedsmail og få information om nye podcasts, portrætter, videoer og meget mere.

Nyhedsmail. Ja tak

Seneste nyheder