Tekst og foto: Rasmus Lehmann Hylleberg.20. maj 2020 - Hæder

Højesteretspræsident Thomas Rørdam modtager Dreyers Fonds Hæderspris


Thomas Rørdam modtager Dreyers Fonds Hæderspris 2020 for sit arbejde med at udvikle landets højeste retsinstans. Det er første gang i 18 år, at prisen går til en jurist, der ikke er advokat. Med prisen følger en check på 400.000 kr. 


Dreyers Fond hylder i dag Thomas Rørdam med deres årlige hæderspris, der gives til særlige ildsjæle, som gør en forskel for sin branche. Prisen gives til en profil fra både den juridiske verden og til en arkitekt.

Årets hæderspris går til Thomas Rørdam for hans arbejde med at udvikle Højesteret som institution. Af Dreyers Fonds hjemmeside fremgår:

"Thomas Rørdam har på trods af sine administrative og repræsentative opgaver kun to dage mindre om måneden i retssalen end de øvrige højesteretsdommere. Det passer ham rigtig godt, at retssagerne fortsat udgør den største del af det arbejdsliv, der spænder bredt med både fagligt engagement i Advokatrådet og en lang række tillidshverv samt undervisning, forfatterskab og rollen som juridisk redaktør på Karnov. Thomas Rørdam har som både advokat og dommer bidraget positivt til advokatbranchen og får nu Dreyers Fonds Hæderspris."

Hvert år bliver Dreyers Fonds Hæderspris uddelt til ildsjæle inden for de to brancher, fonden har til formål at støtte og udvikle. Prisvinderne får hver 400.000 kroner i anerkendelse for deres faglige virke og engagement som henholdsvis arkitekt og advokat. 

Tidligere vindere tæller bl.a. Kirsten Reimers-Lund i 2019 og Mads Krøger Pramming i 2018.

Del

Højesteretspræsident Thomas Rørdam modtager Dreyers Fonds Hæderspris


Hold dig opdateret

Tilmeld dig K-News nyhedsmail og få information om nye podcasts, portrætter, videoer og meget mere.

Nyhedsmail. Ja tak

Seneste nyheder