Tekst: Rasmus Lehmann Hylleberg10. juni 2020 - Nyt topjob

Horten ansætter ny direktør fra Bjarke Ingels Group


Som led i virksomhedens vækstplan rokerer Horten i topledelsen, og det har givet behov for et nyt ansigt i direktørstolen– tidligere COO hos Bjarke Ingels Group Tine Kaspersen bliver ny direktør. 


Horten skifter ud i topledelsen. Det sker som led i advokathusets vækststrategi, og derfor har man ansat Tine Kaspersen som ny COO. Kaspersen kommer fra en lignende stilling hos arkitektikonet Bjarke Ingels Group, og hun overtager stillingen fra Kjeld Rask, der har siddet i stillingen siden 2004.

Det skriver Horten i en pressemeddelelse.

Om valget af Tine Kaspersen som ny direktør siger bestyrelsesformand for Horten, Mikkel Primdal Kæregaard:

"Gennem de sidste år har vi arbejdet strategisk med at gøre forretningen endnu mere agil, og vi har derfor truffet en række ledelsesmæssige valg og fravalg, herunder også valget om en ny direktør. Tine Kaspersen skal sikre rammerne for den fortsatte vækst i Horten og sætte kursen for, hvordan virksomheden skal se ud fremadrettet, både i forhold til den interne organisering og den eksterne profil."

Hovedpersonen selv glæder sig også over den nye mulighed.

"Det er med stolthed, at jeg har takket ja til stillingen som direktør i Horten. Horten er en solid, veldrevet og moderne virksomhed, som er midt i en spændende strategisk udvikling. Jeg ser et fantastisk potentiale, som jeg glæder mig til at bidrage til at forløse yderligere."

Tine Kaspersen tiltræder den 3. august 2020 og skal skærpe og tilpasse virksomheden og ligeledes drive og implementere Hortens vækststrategi. 

Del

Horten ansætter ny direktør fra Bjarke Ingels Group


Hold dig opdateret

Tilmeld dig K-News nyhedsmail og få information om nye podcasts, portrætter, videoer og meget mere.

Nyhedsmail. Ja tak

Seneste nyheder