Skrevet af Rasmus Lehmann Hylleberg


Det har faktisk været planen lige fra starten. Altså, at IUNO ville åbne kontor i Sverige. Men nu er drøm blevet til virkelighed. IUNO har ikke kun adresse på Islands Brygge i København, men nu også på Grev Turegatan 30 i Stockholm, Sverige.

Derved bliver de det første danske advokatfirma nogensinde til at åbne et fuldt integreret kontor i Sverige. Udover at være enormt stolte betragter de det også som et helt naturligt og uundgåeligt skridt for det ambitiøse advokatfirma.

Det skriver firmaet i en pressemeddelelse.

”Vi har en international tilgang og et nordisk fokus. Det betyder, at mange af vores kunder har behov for juridisk rådgivning også udenfor Danmark. Så når vi åbner et kontor i Stockholm, følger vi kunderne, hvor de selv er til stede, og kan derfor hjælpe flere af vores kunder, på nye måder. Det er en kæmpe fordel. Hos IUNO tror vi nemlig på, at de bedste juridiske løsninger opstår, når vi som advokater bliver en fast integreret del af kundens beslutningsproces,” siger Anders Etgen Reitz, bestyrelsesformand hos IUNO.

 

Advokater i øjenhøjde

IUNO's mantra er at ville være et 'anderledes' advokatfirma. De vil gøre op med vanetænkningen i advokatbranchen, og de håber, at de kan være med til at gøre en forskel i Sverige med deres mere personlige og uformelle stil.

”Vi ser hele tiden på, om noget kan gøres bedre eller mere effektivt. Dels ved hjælp af moderne teknologi, dels gennem nye arbejdsprocesser. Vi anerkender selvfølgelig de ting, der er gode i branchen, men vi vil forandre dem, der ikke er,” siger Anders Etgen Reitz og fortsætter.

”Som et resultat af det, er vores tilgang til kunder og omverden mere uformel. Vi møder med andre ord alle i øjenhøjde. Det betyder, at vi altid er imødekommende og sætter os ind i kundernes sted uden et distanceret filter. Så kan kunderne i stedet fokusere på det, der er væsentligt for dem – deres virksomhed.”

Del

IUNO åbner kontor i Sverige


Hold dig opdateret

Tilmeld dig K-News nyhedsmail og få information om nye podcasts, portrætter, videoer og meget mere.

Nyhedsmail. Ja tak

Seneste nyheder