Skrevet af Rasmus Lehmann Hylleberg


Det københavnerbaseret advokathus IUNO har fart på, og efter tidligere på året at have åbnet kontor i Sverige, er turen nu kommet til Norge, nærmere bestemt Oslo. 

Det skriver firmaet i en pressemeddelelse.

”Kontoret i Oslo er prikken over i’et på et travlt og spændende år og samtidig begyndelsen på et nyt. Vi har fra begyndelsen haft en strategi om at dække hele Skandinavien og efter åbningen af Stockholm-kontoret, har vi oplevet en stigende efterspørgsel fra kunderne om også at kunne hjælpe dem i Norge. Derfor gav det rigtig god mening at åbne kontor i Oslo allerede nu, kort tid efter åbningen af Stockholm kontoret,” siger IUNOs bestyrelsesformand Anders Etgen Reitz.

Til spørgsmålet om, hvorfor det går så stærkt for IUNO, svarer Anders Etgen Reitz, at forklaringen kan ligge i deres anderledes tilgang.

”Vi skiller os ud fra mange andre advokatfirmaer i branchen, bl.a. via vores mere uhøjtidelige, direkte og personlige stil, som handler 100% om at levere kvalitet og skabe værdi for vores kunder. Det sætter kunderne pris på. Det betyder nemlig først og fremmest, at de kan fokusere på det, der er væsentligt for dem – deres virksomhed.”

IUNO åbner Oslo-kontoret få måneder efter åbningen af kontoret i Stockholm, Sverige.

”Virksomhederne bliver mere og mere internationale og efterspørger rådgivere, der kan dække deres behov på tværs af landegrænser. Samtidig opfatter mange globale virksomheder Norden som et samlet marked. Med kontorer i alle tre skandinaviske lande kan vi hjælpe vores kunder i hele Norden, og det skaber en masse nye muligheder både for os og kunderne, som vi glæder os til at forfølge i de kommende år,” siger Anders Etgen Reitz.

Og selvom det udefra ser ud som om, at tingene udvikler sig i eksplosionsfart hos IUNO, så er det ikke den opfattelse, de selv sidder med. IUNO (som står for Ius Nordicum eller Nordisk ret) har haft planer om at åbne kontorer i Norden, lige siden de etablerede det internationalt orienterede advokatfirma i 2011. 

Del

IUNO åbner nyt kontor igen - denne gang i Oslo


Hold dig opdateret

Tilmeld dig K-News nyhedsmail og få information om nye podcasts, portrætter, videoer og meget mere.

Nyhedsmail. Ja tak

Seneste nyheder