23. september 2022 - Formandsskifte

Jesper Rothe valgt som formand


Brancheforeningen har fået ny mand på posten. Jørgen Kjergaard Madsen forlader posten, som overtages af advokat Jesper Rothe.

Tekst: Dan Poulsen


Foto: PR

 

Jesper Rothe har siddet i bestyrelsen hos Danske Advokater i de sidste fire år. I forbindelse med, at han overtager formandsposten, udtaler han via en pressemeddelse:
 
”Vi skal derfor være en vigtig stemme i den retspolitiske debat og være med til at sikre lovkvaliteten, for det går ofte for stærkt på Slotsholmen”. 
 
Jesper Rothe er til daglig partner i Bech-Bruun, hvor han blandt andet rådgiver om virksomhedsoverdragelser og selskabsret. Han har møde for Højesteret og besidder en række bestyrelsesposter og er næstformand i pressenævnet.
 
”Jeg er meget glad for den tillid, som mine kolleger i branchen har vist mig. Retssikkerhed og advokaternes rammevilkår er afgørende for mig. Derfor vil jeg lægge stor vægt på, at advokater fortsat skal være uafhængige, da uafhængigheden er en forudsætning for, at kunderne kan være sikre på, at advokaten alene har deres interesser for øje.”
 
I pressemeddelelsen fra Danske Advokater afrunder han med, at han helt overordnet vil arbejde for en styrkelse af borgernes og erhvervslivets retssikkerhed. K-NEWS følger op på formandsskiftet i en kommende artikel.

 

Tidligere artikler om Danske Advokater:

Danske Advokater om manglende liberalisering.

Kritik af Danske Advokaters udmelding om krænkelser.

Jørgen Kjergaard Madsen: "Vi er jo kun en brancheorganisation".

Del denne artikel

Skal vi holde dig opdateret?

Få besked om nye artikler og podcast direkte i din mailboks ved at tilmelde dig herunder.

Vi indsamler ikke data om dig – og journalistikken, vi leverer, er gratis.

Nyhedsmail. Ja tak