Skrevet af Redaktionen


Kammeradvokaten lancerer i dag en ny og opdateret version af Aktindsigtshåndbogen.dk. Det skriver firmaet i en pressemeddelelse.

Aktindsigtshaandbogen.dk har siden 2014 effektiviseret juridiske processer ved hjælp af digitalisering, og i dag er Kammeradvokaten klar med en opdateret og mere brugervenlig version - Aktindsigtshaandbogen.dk 2.0.
Projektgruppen bag det digitale værktøj har siden lanceringen i 2014 været i tæt dialog med brugerne, så de har kunnet udbedre fejl og mangler.

” Vi lancerer nu en væsentligt bedre version af Aktindsigtshåndbogen.dk. Denne version er forbedret så den kan gøre det endnu nemmere og mere smidigt for brugeren, via bl.a. nyt design, sprog og struktur. Et eksempel er en udførlig trin for trin-guide til håndtering af aktindsigtssagen med eksempler på brevskabeloner til dialogen med de, der anmoder om aktindsigt”, fortæller Sune Fugleholm, partner hos Kammeradvokaten i en pressemeddelelse.

Ifølge Kammeradvokaten har 75.000 brugere benyttet sig af værktøjet alene i 2017. Siden det digitale værktøj udkom i 2014 har Aktindsigtshaandbogen.dk ifølge Kammeradvokaten lettet behandlingen af sager om aktindsigt fra borgere, journalister m.fl.. Aktindsigtshåndbogen.dk blev født i kølvandet på offentlighedsloven, og har siden lanceringen mange besøgende og brugere fra styrelser, kommuner, regioner og uddannelsesinstitutioner. I 2017 alene, var der mere end 75.000 unikke brugere fra statslige institutioner.

Du kan læse mere på aktindsigtshaandbogen.dk

Del

Kammeradvokaten lancerer version 2.0 af populært onlineværktøj til aktindsigt


Hold dig opdateret

Tilmeld dig K-News nyhedsmail og få information om nye podcasts, portrætter, videoer og meget mere.

Nyhedsmail. Ja tak