Skrevet af Rasmus Hylleberg


Efter 23 år hos TVC er det blevet tid til nye udfordringer for Michael Juul Eriksen, der de sidste 23 år har været en af Danmarks mest toneangivende forsvarsadvokater. Den 47-årige advokat og partner starter sit eget firma for igen at få jord under neglene.

"Når man er så stort et sted som TVC, så skal man naturligvis være enig med en masse andre, og til tider gå på kompromis med egne interesser for at imødekomme firmaets. Jeg ser frem til nu at kunne fokusere 100% på mine egne interesser inden for strafferetten," siger Michael Juul Eriksen, der ser frem til ikke at have så mange mennesker under sig længere.

Michael Juul Eriksen startede sin karriere hos TVC og har ifølge ham selv aldrig skulle skrive en ansøgning. Hos TVC har han været en af de bærende kræfter i opbyggelsen af TVC's afdeling for strafferet. Selv kigger han tilbage på sin tid hos TVC med stolthed, og han hæfter sig særligt ved de nyere sager.

Hvis jeg skal fremhæve en sag, jeg er særligt stolt af, så må det nok være sagen om sygeplejersken fra Falster

"Jeg er stolt over, at det har lykkedes os at trække så dygtige forsvarsadvokater til firmaet. Hvis jeg skal fremhæve en sag, jeg er særligt stolt af, så må det nok være sagen om sygeplejersken fra Falster," siger Michael Juul Eriksen, og henviser til sagen om den drabstiltalte sygeplejerske fra Nykøbing Falster, der var tiltalt for fire drabsforsøg. Ved Landsretten fik Michael Juul Eriksen nedsat straffen, så sygeplejersken fik 12 års ubetinget fængsel frem for livstid.

Del denne fra K-NEWS

Skal vi holde dig opdateret?

Få besked om nye artikler og podcast direkte i din mailboks ved at tilmelde dig herunder.

Vi indsamler ikke data om dig – og journalistikken, vi leverer, er gratis.

Nyhedsmail. Ja tak