Tekst: Rasmus Lehmann Hylleberg. Foto: Morten Larsen20. maj 2020 -

Kriminalforsorgen får ny direktør


Nuværende HR-chef hos Rigspolitiet Ina Eliasen bliver ny direktør for Kriminalforsorgen pr. 1. juli.


Kriminalforsorgen får ny direktør pr. 1 juli 2020, og det bliver Ina Eliasen, der kommer fra en stilling som HR-chef i Rigspolitiet. Hun erstatter fungerende direktør Lykke Sørensen.

Det skriver Justitsministeriet i en pressemeddelelse.

Inden da har Ina Eliasen blandt andet været områdedirektør i Kriminalforsorgen Hovedstaden, fg. fængselsinspektør på Københavns Fængsler og kontorchef i Direktoratet for Kriminalforsorgen.
Justitsminister Nick Hækkerup udtaler:

”Kriminalforsorgen spiller en afgørende rolle i at sikre trygheden i Danmark ved at få de kriminelle væk fra gaden, men også sørge for, at indsatte kan vende tilbage til et liv uden kriminalitet. Jeg kender Ina Eliasen som en dygtig direktør i politiets rækker og er glad for, at hun nu bliver ny direktør for kriminalforsorgen. Ina Eliasen har solid erfaring med at drive et moderne fængselsvæsen, og jeg er sikker på, at hun er den helt rette til at skabe de fremtidige rammer for vores fængsler og arresthuse, som desværre er hårdt pressede i øjeblikket, og styrke den resocialiserende indsats.”

Kommende direktør for Kriminalforsorgen Ina Eliasen udtaler:

”Jeg er utrolig glad for at være blevet udnævnt til ny direktør for så vigtig en organisation som Kriminalforsorgen. En stærk kriminalforsorg er helt afgørende for arbejdet med at begrænse kriminalitet og dermed at skabe større tryghed i vores samfund. Jeg ser virkelig frem til at påtage mig opgaven sammen med alle de dygtige og dedikerede mennesker, der arbejder i og omkring Kriminalforsorgen.”

Ina Eliasen er uddannet cand.jur. fra 1993. Ina Eliasen er 51 år.

Del

Kriminalforsorgen får ny direktør


Hold dig opdateret

Tilmeld dig K-News nyhedsmail og få information om nye podcasts, portrætter, videoer og meget mere.

Nyhedsmail. Ja tak

Seneste nyheder