04. juni 2021 - Arbejdsmiljø

Kromann Reumert er igen de studerendes foretrukne arbejdsplads


For tredje gang på fire år topper Kromann Reumert igen listen over de mest attraktive arbejdspladser blandt landets jurastuderende. Det viser den årlige rapport fra analysefirmaet Universum.

Tekst: Rasmus Lehmann Hylleberg


Kromann Reumert er de jurastuderendes foretrukne arbejdsplads.

Det slår analysefirmaet Universums årlige Employer Branding Survey for studerende fast.

Kromann Reumert rykker dermed forbi både Bech-Bruun, der igen år indtager en andenplads, mens sidste års topscorer, Anklagemyndigheden, rykker ned på tredjepladsen. Rapporten er foretaget med 12.087 respondenter fordelt på både jura, IT, business og ingeniører. 800 af respondenterne kommer fra jura.

De studerendes top10 er stort set uændret, hvor det kun er Udenrigsministeriet, der skubber AP Møller-Mærsk ud af top10.

Kigger man længere ned på listen over de 40 mest populære arbejdspladser, så er det de samme gengangere fra sidste år, ligesom der ikke er sket nævneværdige hop hverken op eller ned af listen.

Den samlede mængde af respondenter melder over en bred kam, at særligt udsigten til fremtidigt høje lønninger er det, der driver motivationen og ikke mindst valget af deres foretrukne kommende arbejdsgivere, ligesom også godt arbejdsmiljø og fremtidige karrieremuligheder ligger højt.

Del denne artikel

Hold dig opdateret

Få klar besked om nye artikler og podcasts direkte i din mailboks ved at tilmelde dig herunder.

Vi indsamler ikke data om dig - og journalistikken, vi leverer, er gratis.

Nyhedsmail. Ja tak