Skrevet af Rasmus Hylleberg


I går blev Kromann Reumert kåret til både European Law Firm of the Year og Nordic Law Firm of the Year af The Lawyer. Prisen blev uddelt ved The Lawyer European Awards i London, hvor Kromann Reumert altså kunne tage hele to priser med hjem. Det skriver advokathuset i en pressemeddelelse.

Kromann Reumert tog aftenens helt store pris: European Law Firm of the Year. Det er for første gang nogensinde, at et nordisk advokatfirma er blevet kåret til Europas bedste.

Der blev uddelt priser i 24 kategorier, og vi var også som det eneste danske firma nomineret i og vandt kategorien Law Firm of the Year: The Nordics. 

The Lawyer var især imponerede over Kromann Reumerts investeringer i medarbejderudvikling og digitale fokus. Derudover udtalte dommerne ved prisuddelingen, at Kromann Reumerts opmærksomhed på strategiske og operationelle detaljer samt vores overordnede kvalitet gjorde os til en værdig vinder. 

Managing partner i Kromann Reumert Arne Møllin Ottosen udtaler om prisen: 

"Vi er alle sammen stolte af og ydmyge over at blive kåret til både "European Law Firm of the Year" og "Nordic Law Firm of the Year". Priserne er en kæmpe cadeau til vores medarbejdere, som hver dag sikrer, at vi leverer den høje kvalitet, som The Lawyer har lagt vægt på i valget af Kromann Reumert til de to topplaceringer. Vi ved, at forventningerne til os er tårnhøje både i Danmark og i udlandet - og det skal de også være! Vi arbejder benhårdt for altid at tilføre vores klienter mest mulig værdi, og vi investerer i at skabe den bedst mulige arbejdsplads for vores medarbejdere, i digitalisering og i internationalisering. Vores store indsats inden for disse områder var nogle af de elementer som The Lawyer fremhævede ved prisoverrækkelsen."

Del

Kromann Reumert kåret til European Law Firm of the Year


Hold dig opdateret

Tilmeld dig K-News nyhedsmail og få information om nye podcasts, portrætter, videoer og meget mere.

Nyhedsmail. Ja tak